Meny

Ota yhteyttä

Åpne meny
Bilde av TestoMax
Norvital TestoMax
30.04.2015
audun

Testomax™

Testomax™ sisältää ainesosia, jotka auttavat torjumaan ympäristötekijöistä johtuvaa testosteronitason väliaikaista laskua. Stressi, unenpuute, alhainen aktiviteettitaso ja ruokavalio ovat esimerkkejä tällaisista ympäristötekijöistä. Testosteroni on tärkeä hormoni energiatasolle, lihasmassalle ja aineenvaihdunnalle.

Image of product: TestoMax

TestoMax

29,95 €

60 kaps/2kk käyttö

Miehen terveys

Testomaxin™ sisältämät ainesosat

Rohtosarviapila

 • On adaptogeeni, joka voi auttaa kehoa kestämään paremmin ympäristötekijöitä, kuten stressiä, unenpuutetta sekä alhaista aktiviteettitasoa – ympäristötekijöitä, jotka voivat vaikuttaa testosteronitasoon
 • Pitää yllä glukoosiaineenvaihduntaa (kalorien kulutusta)
 • Edistää lihasmassan kehitystä

Magnesium

 • Edistää lihasten normaalia toimintaa
 • Auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta
 • Edistää normaaleja kognitiivisia toimintoja

Sinkki

 • Edistää veren testosteronitasojen pysymistä normaalina
 • Edistää solujen suojaamista hapettumisstressiltä
 • Edistää normaalia hedelmällisyyttä ja lisääntymistä
 • Edistää normaalia kognitiivista toimintaa

B6-vitamiini

 • B-vitamiinit ovat välttämättömiä, jotta proteiinit, rasvat ja hiilihydraatit, joita syömme palavat ja muuttuvat energiaksi kehossa.
 • Auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta
 • Edistää hormonitoiminnan säätelyä

 

 

Testomaxista™

Testomax™ on MIEHILLE kehitetty ravintolisä

Tutkimukset osoittavat, että ympäristötekijät, kuten stressi, unenpuute, passiivinen elämäntyyli ja joidenkin ravintoaineiden puute, voivat laskea miesten testosteronitasoa. Tutkimusten mukaan nykyisin useimmat miehet kärsivät näistä ympäristötekijöistä, verrattuna miehiin joitakin kymmeniä vuosia sitten.

Toiset tutkimukset osoittavat myös, että miesten testosteronitaso on nykyään paljon alhaisempi kuin 25 vuotta sitten. Keskivertoa edustavan 65-vuotiaan testosteronitaso oli vuonna 2002 peräti 15 % alhaisempi kuin 65-vuotiaalla miehellä vuonna 1987.

Testomax™ sisältää rohtosarviapilaa, joka on adaptogeeni. Adaptogeeneja on jo pitkään käytetty lisäämään kehon vastustuskykyä ympäristötekijöitä vastaan, jotka saattavat puolestaan vaikuttaa testosteronitasoon.

Testomax™ sisältää myös sinkkiä, joka edistää testosteronitasojen pysymistä normaalina.

Auttaa lisäämään lihasmassaa

Tutkimukset osoittavat, että rohtosarviapila edistää lihasmassan kehittymistä ja ylläpitää aineenvaihduntaa (glukoosiaineenvaihduntaa). Vuonna 2010 julkaistussa tutkimuksessa kävi ilmi, että 500 mg rohtosarviapilaa päivässä yhdessä voimaharjoittelun kanssa antoi huomattavasti paremman tuloksen kuin vertailuryhmässä, jonka koehenkilöt saivat 500 mg lumelääkettä (katso taulukko). Lisäksi kehon rasvan määrä laski huomattavasti. Tämä johtui oletettavasti lihasmassan kasvusta. Tutkimus kesti 8 viikkoa.

  Sarviapilaa saaneet Verrokkiryhmä
Kehon rasvaprosentti – 2,34 %  – 0,39 %
 Vastus jalkaprässissä  + 9,19 % + 4,22 %
 Vastus penkkipunnerruksessa  + 25,29 %  +15,26 %

 

Testomax™ sisältää sarviapilaa, joka edistää lihasmassan kehittymistä.
Sarviapila ylläpitää glukoosiaineenvaihduntaa, joka on tärkeä kuntoharjoittelun tehon ja palautumisajan kannalta.

Jaksa taas kuin ennen vanhaan!

Ajattele, miltä tuntuisi, jos tarmosi riittäisi niiden asioiden tekemiseen, joita haluat tehdä? Useinhan on niin, että asioiden tekeminen on kiinni omasta jaksamisesta. Elämän parhaat asiat eivät vaadi suuria rahallisia ja ajallisia investointeja. Joskus emme kerta kaikkiaan saa aikaiseksi kalastustarvikkeiden pakkaamista kalareissua varten, aloitteen tekemistä seksin harrastamiseksi vaimon kanssa, kavereiden kutsumista illanviettoon pubiin tai juoksulenkille lähtemistä, vaikka näistä tulisikin hyvä mieli. Testomaxia™ käyttämällä voit saada takaisin nuoruuden energiaa.

Ympäristötekijät, kuten stressi, unenpuute, passiivinen elämäntyyli ja ruokavalio, voivat edistää testosteronitason ja energiatason laskua ja vähentää jaksamista. Tiettyjä adaptogeeneiksi kutsuttuja yrttejä on jo pitkään käytetty lisäämään kehon vastustuskykyä tällaisia ympäristötekijöitä vastaan. Testomaxin™ sisältämä sarviapila luokitellaan adaptogeeniksi. Testomax™ sisältää myös magnesiumia ja B-vitamiinia, jotka auttavat vähentämään väsymystä ja uupumusta.

 

Asiakaskokemuksia

Kundevitne Tor

 Mies läpi elämän

“Olen mieleltäni yhä kuin 27-vuotias, ja siksi minusta on erittäin tärkeää, että kehoni pysyy menossa mukana, vaikka olenkin itse asiassa jo täyttänyt 60 vuotta. Minulla on oma yritys, joka vaatii aivan yhtä paljon energiaa ja työtä kuin ennenkin. Alallani on tärkeää olla koko ajan energinen ja luova ja ottaa ilolla vastaan uusia työtehtäviä ja haasteita, sillä muuten on nopeasti ilman töitä!

Tunnen itseni henkisesti niin nuoreksi, että en aina jaksa muistaa, että olen tosiasiassa yhtä vanha kuin kaikki muutkin 60-vuotiaat. Kun tapaan vanhoja koulukavereitani, ajattelen usein, että he tuntuvat vanhoilta miehiltä itseeni verrattuna. Olen yhä hieman turhamainen ja haluan, että naiset pitävät minua puoleensa vetävänä sekä psyykkisesti että fyysisesti. Sukupuolielämä on minulle aivan yhtä tärkeää kuin silloin, kun olin parikymppinen.

Rakastan kaikenlaisia vesiurheilulajeja. Harrastan myös radio-ohjattavien lentokoneiden lennättämistä vanhoilla kiitoradoilla – se onkin fyysisesti yllättävän vaativa harrastus. Nämä jutut ovat minulle tärkeitä ja toivon, että voin jatkaa niiden parissa vielä monia kymmeniä vuosia. Hyvä fyysinen kunto auttaa pitämään myös mielen nuorena ja virkeänä!

Käytän Testomaxia testosteronitason ylläpitämiseen, sillä tiedän, että testosteroni on tärkeä maskuliinisuuden, voiman, seksuaalisen elinvoiman ja energiatason ylläpitäjä. Jos kehoni pysyy mukana kaikessa siinä, mitä haluan tehdä ja millainen haluan olla, voin tuntea itseni henkisesti 27-vuotiaaksi vielä monia, monia vuosia!”

Tor Christiansen, Norja

Bilde av Sigbjørn

Testomax™ toi energisemmän olon!

Norjalaisen Sigbjørn Eliassenin, 45, arki täyttyy vaativasta työstä ja pienten lasten yhteishuoltajuudesta. Ei ihme, että hektisten päivien keskellä liikunta jäi ja energia oli muutenkin kortilla. Pitkään jatkuneen alavireisyyden jälkeen mies löysi ratkaisun, joka toi kadonneen kipinän ja elinvoiman takaisin.

– Aiemmin treenasin neljästi viikossa, mutta avoliittoni hajoamisesta toipuminen vei paljon aikaa ja voimia. Tunsin oloni väsyneeksi, ja vaikka tiesin treenaamisen antavan lisäenergiaa, en jaksanut tarttua toimeen. Kokeilin myös muutoksia ruokavaliooni – tuloksetta, hän kertoo.

Valmiste tehosi nopeasti

Etsiessään verkosta helpotusta ongelmaansa Sigbjørn törmäsi Testomaxiin™ ja tunnisti heti itsensä muiden valmistetta käyttävien miesten kertomuksista. Luontaisena skeptikkona hän ei kuitenkaan uskaltanut odottaa liikoja. Siksi Testomaxin™ teho yllätti miehen täysin.

– En olisi ikinä uskonut muutosten tuntuvan jo kuukauden käytön jälkeen! Olen taas energinen ja elinvoimainen: jaksan paljon paremmin työssä, lasten kanssa sekä kuntosalilla ja lenkkipolulla.

Testomax™ on ensimmäinen kokeilemani ravintolisä, jonka käyttöä aion jatkaa siihen saakka, kunnes en enää vanhuuttani muista ostaa sitä, hän sanoo pilke silmäkulmassa.

Aina aamuseitsemältä herätyskelloni muistuttaa ottamaan Testomaxia™. Valmisteen ansiosta oloni on terve ja pirteä. Kroppa ja pää toimivat mainiosti, ja elämä tuntuu taas valtavan hyvältä.

Sigbjørn Eliassen (45)

 

TX_landscape_Johan-Inge_Tennis_1200x800

Näin sain energiani takaisin!

Kun töissä antaa kaikkensa, ei kotona riitä voimia muuhun kuin sohvalla löhöilyyn. Kuulostaako tutulta? Näin ei tarvitse olla. Yksityisyrittäjä Johan Inge, 58, haki muutosta tilanteeseen ja löysi ratkaisun.

Moni mies on työpäivän jälkeen niin väsynyt, että urheilu ja aktiivinen läsnäolo kotona jäävät helposti laiskottelun varjoon. Tämän koki myös norjalainen yksityisyrittäjä ja puuseppä, Johan Inge. Paiskin mielelläni töitä aamuseitsemästä viiteen, mutta päivällisen jälkeen nuokuin nojatuolissa unen ja valveen rajamailla. Luulin väsymyksen johtuvan siitä, että olin tulossa vanhaksi, Inge kertoo.

Näin jatkui illasta toiseen, kunnes Inge sai puhelun eräältä kollegaltaan, joka suositteli uutta ja erittäin tehokkaaksi havaitsemaansa ravintolisää – vitamiineja, mineraaleja ja yrttiuutteita sisältävää Testomaxia™.

Kollegani oli loukkaantunut pahoin liikenneonnettomuudessa. Vammojensa vuoksi hän joutui istumaan paljon paikoillaan ja ottamaan rauhallisesti, mutta nyt hän kertoi löytäneensä ravintolisän, joka toi uskomattoman energisen olon. Tohdin aluksi epäillä, Inge sanoo.

Täysipainoista elämää

Inge tilasi Testomaxia™ koemielessä ja huomasi sen vaikutukset kropassaan saman tien. Nyt hän jaksaa töissä aivan toisella tavalla – ja töiden jälkeen energiaa jää vielä vaimon kanssa oleiluun sekä täysipainoisesta vapaa-ajasta nauttimiseen.

“Viikonloppuisin teemme yhdessä pitkiä tunturivaelluksia. Lisäksi pelaan aktiivisesti tennistä, soitan bändissä ja nautin perhe-elämän ohella ystävieni seurasta. Nyt vasta ymmärrän uupumukseni koetelleen lähipiiriänikin. Kerron kokemuksistani kaikille halukkaille ja olen saanut parilta muultakin kaverilta palautetta, että he tuntevat itsensä jopa parikymmentä vuotta nuoremmiksi Testomaxin™ käytön aloitettuaan. Valmistetta kehunut kollegani oli siis oikeassa!”

Johan Inge

Ainesosat
Ainesosat  1 kapseli

 % vertailuarvosta       

 Fenugreek (Trigonella foenum-graecum-uute)   600 mg  
 Magnesium  125 mg   33 %
 Sinkki  10 mg  100 %
 B6-vitamiini   1,4 mg  100 %

 

Suositeltava vuorokausiannos:
1-2 tablettia ruokailun yhteydessä. Suositeltua annosta ei saa ylittää. Säilytetään kuivassa ja valolta suojatussa paikassa sekä poissa lasten ulottuvilta. Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion korvikkeena eikä niillä tule korvata lääkkeitä. Jos käytät lääkärin määräämiä lääkkeitä, keskustele ravintolisän käytöstä lääkärin kanssa.

Ainesosat:
Fenugreek/sarviapilalla (Trigonella foenum-graecum -uute), täyteaine (mikrokiteinen selluloosa, dikalsiumfosfaatti), magnesiumoksidi, paakkuuntumisenestoaine (silloitettu natriumkarboksimetyyliselluloosa, piidioksidi), sinkkisitraatti, stabilointiaine (hydroksipropyylimetyyliselluloosa, glyseroli), pintakäsittelyaine (rasvahappojen magnesiumsuolat), pyridoksiinihydrokloridi.

Tuotettu GMP-standardin mukaisesti.