Meny

Ota yhteyttä

Åpne meny
Bilde av Norvital SmartOmega
Norvital SmartOmega
05.05.2015
tomas

Smart Omega

Norvital SmartOmega sisältää kalmarista peräisin olevia omega-3-rasvahappoja DHA:ta ja EPA:a, jotka edistävät sydämen normaalia toimintaa. DHA edistää myös aivotoiminnan pysymistä normaalina.

Edulliset vaikutukset sydämeen ja aivoihin saavutetaan nauttimalla päivittäin 250 mg EPA:a ja DHA:ta.

Image of product: Smart Omega

Smart Omega

29,95 €

120 kaps/2kk käyttö

Aivot, sydän ja verisuonisto

Ainesosat Smart Omegassa

EPA ja DHA

  • EPA* ja DHA edistävät sydämen normaalia toimintaa.
  • DHA* edistää aivotoiminnan ja näön pysymistä normaalina.

Beetakaroteeni

  • A-vitamiini edistää immuunijärjestelmän
    normaalia toimintaa.

C-vitamiini

  • joka auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta.

D-vitamiini

  • joka edistää normaalin lihastoiminnan ylläpitämistä, kuten sydänlihaksen.

E-vitamiini

  • joka edistää solujen suojaamista hapetusstressiltä.

Biotiini

  • joka auttaa säilyttämään normaalin ihon.

* Myönteiset vaikutukset sydämeen ja aivoihin saavutetaan nauttimalla päivittäin 250mg DHA:ta ja EPA:a.

 

Smart Omegasta

Omega-3-rasvahapot DHA ja EPA

Norvital Smart Omega on ravintolisä, jossa on korkea pitoisuus omega-3-rasvahappoja DHA:ta ja EPA:a, sekä useita tärkeitä vitamiineja. Omega-3-rasvahapot ovat rasvahappoja, jotka ovat meille välttämättömiä, mutta joita elimistö ei juurikaan pysty itse tuottamaan. Jotta saataisiin riittävä määrä omega-3:ta, tulisi tällöin syödä rasvaista kalaa (kuten lohi ja makrilli) vähintään kolme kertaa viikossa – jota harvat tekevät. Norvital SmartOmega sisältää kalmarista peräisin olevia omega-3-rasvahappoja DHA:ta ja EPA:a, jotka edistävät sydämen normaalia toimintaa*.

DHA on määräävä omega-3-rasvahappo useissa tärkeissä elimissä, kuten silmissä, aivoissa ja hermokudoksessa. DHA edistää aivotoiminnan pysymistä normaalina ja voi siten auttaa muistin ylläpitämiseen ja ehkäistä huonomuistisuutta*.

Smart Omegassa on D- ja E-vitamiinia

D-vitamiinin lähteitä ovat aurinko ja kala, mutta saamme täällä pohjoisessa vain vähän auringonvaloa ja kalan syönti on nykyään historiallisen alhaalla. EFSA:n (Euroopan elintarviketurvallisuusviranomainen) mukaan monet eurooppalaiset saavan liian vähän D-vitamiinia ja suositteleekin siten D-vitamiinilisän ottamista.

E-vitamiini on antioksidantti, joka edistää solujen suojaamista hapettumisstressiltä. Antioksidantit voivat suojata veressä olevia rasvahappoja hapettumiselta. Antioksidanttina toimiva E-vitamiini voi suojata ihoa ikääntymiseltä, sillä se suojaa soluja hapettumisstressiltä. Elimistömme tarvitsee happea, mutta kun se käyttää sitä, syntyy samalla kuona-aineita. Nämä kuona-aineet hapettavat elimistöämme – tämä on verrattavissa siihen, kun naula ruostuu, tai omenan leikkuupinta tummuu. Antioksidantit ovat siten elimistömme suoja näitä haitallisia aineita vastaan, ja ilman niitä elimistömme ”härskiintyy”.

Norvital Smart Omega – kestävä ja ympäristöystävällinen

Kalmarin kalastustapa on turvallinen ja kestävän kehityksen mukaista. Kalmari on mustekalalaji, joka ei ole uhanalainen, kuten monet muut omega-3-lähteet. Kalmarikanta uusiutuu nopeasti ja se on laaja.

Kalastustapa on Friend of the Sea-sertifioitu. Sertifikaatin on myöntänyt kansainvälinen järjestö, joka työskentelee meriympäristön suojelemiseksi. Sertifiointi sisältää mm. sen, ettemme kalasta uhanalaisia lajeja. Kalmarin kalastustapa ei pilaa merenpohjaa tai muuta meriympäristöä.

• Raaka-aineet ovat jäljitettävissä
• Raaka-aineet tulevat vain hyväksytyiltä kalantuottajilta
• Tuottajan tulee toimia sekä sosiaali-, että ympäristövastuullisesti
• Tuote ei sisällä geenimuunneltuja aineita

Norjassa tuotettu Omega-3

SmartOmegan raaka-aine syntyy kalmarituotannon sivutuotteena. Tuote on kehitetty ja tuotettu Norjassa. Kaikki ainesosat ovat täysin turvallisia ja jäljitettävistä lähteistä. Kalmari elää keskimäärin vajaat kaksi vuotta, joten se ei ehdi juurikaan altistumaan lyijylle, elohopealle tai muille ympäristömyrkyille. Tämä altistumisaika on huomattavasti lyhyempi, kuin vaikka kalalla, joka voi elää jopa 20-vuotiaaksi.

Jotta saisit parhaimmat terveyshyödyt, on tärkeää muistaa ottaa kapselit päivittäin – ympäri vuoden. Muista aina, että ehkäiseminen on parempi vaihtoehto kuin korjaaminen, ja tärkeimmät terveyshyödyt ovat juuri ne, joita et välttämättä tunne.

Ainesosat
Sisältö  2 kapselia  % päivän saantisuosituksesta
 Omega 3-rasvahappoja  635 mg  
 – josta DHA:ta  439 mg  
 – josta EPA:a   171 mg  
 A-vitamiinia (beetakaroteenia 1600µg)   800 µg RE  100 %
 C-vitamiinia  80 mg  100 %
 D-vitamiinia  5 µg  100 %
 E-vitamiinia  12 mg α-TE  100%
 Biotiinia  50 µg 100%

 

Ainesosat:

Calamarine® (kalmariöljy (mustekala), sisältää rosmariiniuutetta), kapseli (kalagelatiini,
kosteudensäilyttäjä (glyseroli)), L-askorbiinihappo (C-vitamiini), täyteaine (piidioksidi),
D-alfa-tokoferoli, emulgointiaine (soijalesitiini), beetakaroteeni, kolekalsiferoli, D-biotiini,
hapettumisenestoaine (tokoferoliuute, askorbyylipalmitaatti).

Suositeltava vuorokausiannos:
2 kapselia ruokailun yhteydessä. Suositeltua annosta ei saa ylittää. Ei suositella alle 3-vuotiaille lapsille. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota, lääkärin määräämiä lääkkeitä eikä terveitä elämäntapoja. Jos olet raskaana tai käytät lääkärin määräämiä lääkkeitä, keskustele ravintolisän käytöstä lääkärin kanssa. Säilytetään kuivassa, pimeässä ja viileässä sekä lasten ulottumattomissa.

Valmistettu GMP-laatustandardin (Good Manufacturing Practice) suositusten mukaisesti.