Meny

Ota yhteyttä

Åpne meny
Bilde av RedOmega
Norvital RedOmega
05.05.2015
nina

Red Omega

Norvital Red Omega sisältää rasvahappoja EPA:a ja DHA:ta, sekä D-vitamiinia.

Image of product: Red Omega

Red Omega

29,95 €

60 kaps/2kk käyttö

Aivot, sydän ja verisuonisto

Omega-3 on välttämätön rasvahappo, jota elimistö ei pysty tuottamaan, vaan sitä on saatava ravinnosta. Norvitalin Red Omega sisältää tärkeitä omega-3-rasvahappoja DHA ja EPA, jotka edistävät sydämen normaalia toimintaa. DHA edistää myös aivotoiminnan pysymistä normaalina.

Red Omega sisältää myös D-vitamiinia, joka edistää:

      • normaalin lihastoiminnan ylläpitämistä
      • immuunijärjestelmän normaalia toimintaa

Huom! Saat parhaimmat terveyshyödyt kun otat kapselit päivittäin – ympäri vuoden!

Red Omegasta

Norvital Red Omega sisältää omega-3-rasvahappoja EPA:a ja DHA:ta

Red Omega sisältää ainutlaatuisen yhdistelmän krillistä ja kalmarista (Calamarine®) peräisin olevaa omega-3-öljyä. Tuotteessa on runsaasti omega-3-öljyn vaikuttavia ainesosia EPA:ta ja DHA:ta. DHA on tärkein omega-3-rasvahappo useissa keskeisissä elimissä kuten silmissä, aivoissa ja hermokudoksessa.

• EPA* ja DHA edistävät sydämen normaalia toimintaa
• DHA** edistää aivotoiminnan ja näön pysymistä normaalina

Omega-3-rasvahapot ovat tehokkaampia fosfolipidimuodossa

Krilliöljyn meriperäiset omega-3-rasvahapot EPA ja DHA ovat fosfolipidimuodossa ja siten vesiliukoisuutensa ansiosta ainutlaatuisia. Tutkimusten mukaan elimistö käyttää fosfolipidimuodossa olevat omega-3-rasvahapot erityisen tehokkaasti hyväkseen. Krillit kalastetaan yhdeltä maailman puhtaimmalta merialueelta, Antarktista ympäröivältä Etelämereltä. Krilliöljy on puhtain meriperäinen omega-3:n lähde.

Norvital Red Omega sisältää myös D-vitamiinia

Iho tuottaa D-vitamiinia, kun olet auringossa. Talven pimeän ajan vuoksi monet eurooppalaiset eivät saa tarpeeksi D-vitamiinia ja siksi viranomaiset suosittelevat D-vitamiinilisää.

Ympäristöystävällinen, puhdas ja jäljitettävissä oleva omega-3

Etelämantereen krillinkalastus on tiukasti säännöstelty CCAMLR:n puitteissa (yleissopimus Etelämantereen meren elollisten luonnonvarojen säilyttämisestä). Alusten lukumäärää Etelämantereella valvotaan tiukasti, ja kokonaiskiintiö sallittuun krillin kalastukseen ei suinkaan ole tänä päivänä kokonaan hyödynnetty alueen toimijoiden puolesta. WWF (World Wide Fund for Nature) pyrkii varmistamaan, että CCAMLR hallinnoi krillinkalastusta, jotta se ei vaikuta muiden eläinlajien hyvinvointiin, jotka elävät samalla alueella.

Marine Omega-3-öljy saadaan krillistä Etelämanteretta ympäröiviltä puhtailta ja raikkailta vesiltä. Aker Biomarine, Norvitalin krilliöljyn toimittaja, on kehittänyt täysin uuden teknologian krillin kalastamiseen (ECO Harvesting pyyntimenetelmä). Krillin kalastus edellyttää erilaista pyyntimenetelmää kuin tavallinen kalastus, koska krilli on stressitilanteissa itsetuhoutuva. Siksi on tärkeää käsitellä krilli oikealla tavalla heti pyyntihetkellä, ja aloittaa krilliöljyn tuottaminen samantien.

 

Asiakaskokemuksia

Bilde av Silje og Geir

On vain tehtävä valinta!

Silje ja Geir Håvard elävät kolmen aktiivisen lapsensa kanssa aktiivista elämää. Heidän mielestään viranomaissuositukset siitä, että kalaa tulisi syödä 2–3 kertaa viikossa, on vaikeaa saada toteutettua. Siksi he ovat ottaneet tavakseen syödä Norvitalin Red Omegaa turvatakseen välttämättömien omega-3-rasvahappojen saannin.

Silje on jo pitkään ollut hyvinkin tietoinen siitä, että hänen tulisi syödä omega-3:a ravintolisänä pitääkseen itsensä terveenä, mutta hän ei siitä huolimatta ole kovinkaan innokkaasti ottanut perinteisiä kalaöljykapseleita.

– En ole erityisemmin pitänyt siitä jälkimausta, joka on jäänyt suuhun nieltyäni ja kokeiltuani erilaisia kalaöljykapseleita, mutta kun minulle tarjottiin tilaisuutta kokeilla krilliöljyä, yllätyin positiivisesti, hän kertoo.

Koska Silje ei tuntenut epämiellyttävää jälkimakua, hän jatkaa krillikapseleiden ottamista joka päivä. Nyt hän on käyttänyt Norvitalin krilliöljyä 1,5 vuotta ja hän tuntee, että tämä tasainen omega-3:n saanti on hänelle hyväksi.

– Olen mielestäni saanut enemmän energiaa, keskittyminen on helpompaa ja tietoisuus siitä, että krilliöljy voi auttaa ylläpitämään ja kenties myös parantamaan terveyttäni sitä mukaa kun ikäännyn, tuntuu hyvältä.

Mutta tässä on ollut yksi ongelma; Siljen krillikapselit pääsivät loppumaan ennen kuin Norvitalin seuraava paketti tuli postissa. Hän ymmärsi nopeasti mistä oli kyse ja tarjosi heti myös miehelleen omaa Norvitalin Red omega-tilausta.

– Olemme siinä iässä, jolloin on tärkeämpää kuin koskaan pitää kehostaan huolta. Miellän sen sillä tavalla, että olemme tässä Siljen kanssa tehneet yhteispäätöksen siitä, että näin voimme edesauttaa sydämemme toimimista normaalina.

– Ja eihän se pahitteeksi ole, että omega-3:lla on todettu olevan hyvä vaikutus keskittymiseen ja muistiin, sillä se edistää aivotoimintojen normaalia toimintaa, Siljen mies naurahtaa.

Silje oli aluksi hiukan skeptinen kestotilauksen suhteen. Hän mietti kaksikin kertaa halusiko hän sitoutua johonkin, jota hän ei ehkä jonkin ajan päästä enää haluaisikaan. Mutta nyt hän kertoo, että kestotilaus onkin oikeastaan ihan järkevää;

– Posti tuo uuden paketin aina kun edellinen loppuu, eikä muutoksen tekeminen tilaukseeni ole koskaan ollut ongelma kun sitä olen toivonut. Näin ollen paketit ovat jääneet pöydällemme näkyviin niin että muistamme ne siitä napata joka päivä – loput hoituukin sitten itsestään!

Ainesosat
Kapselin sisältö 1 kapseli  % vertailuarvosta
 Krilliöljy 195 mg    
 Calamarine® (kalmariöljy) 432 mg  
  Omega 3-rasvahappoja yht. 276 mg  
 – josta EPA:a   84 mg  
 – josta DHA:ta 166 mg  
 D-vitamiinia     5 µg   100 %

 
Ainesosat:
Calamarine® (merellinen öljy), kapseli (kalagelatiini, kosteudensäilyttäjä (glyseriini)), Superba® krilliöljy (Euphasia superba -äyriäisuute),kolekalsiferoli. Äyriäis- ja nilviäisallergikkojen käytettävä varoen.

Valmistettu GMP-laatustandardin (Good Manufacturing Practice) suositusten mukaisesti.

Suositeltu vuorokausiannos:
1–2 kapselia aterian yhteydessä. Suositeltua annosta ei saa ylittää.

Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota, lääkärin määräämiä lääkkeitä eikä terveitä elämäntapoja. Jos olet raskaana tai käytät lääkärin määräämiä lääkkeitä, keskustele ravintolisän käytöstä lääkärin kanssa.

Säilytetään kuivassa, viileässä ja valolta suojattuna sekä lasten ulottumattomissa.