Meny

Ota yhteyttä

Åpne meny
Bilde av RedOmega
Norvital RedOmega
05.05.2015
tomas

Red Omega

Norvital Red Omega sisältää rasvahappoja EPA:a ja DHA:ta, sekä D-vitamiinia.

Image of product: Red Omega

Red Omega

29,95 €

60 kaps/2kk käyttö

Aivot, sydän ja verisuonisto

Omega-3 on välttämätön rasvahappo, jota elimistö ei pysty tuottamaan, vaan sitä on saatava ravinnosta. Norvitalin Red Omega sisältää tärkeitä omega-3-rasvahappoja DHA ja EPA, jotka edistävät sydämen normaalia toimintaa. DHA edistää myös aivotoiminnan pysymistä normaalina.

Red Omega sisältää myös D-vitamiinia, joka edistää:

      • normaalin lihastoiminnan ylläpitämistä
      • immuunijärjestelmän normaalia toimintaa

Huom! Saat parhaimmat terveyshyödyt kun otat kapselit päivittäin – ympäri vuoden!

Red Omegasta

Norvital Red Omega sisältää omega-3-rasvahappoja EPA:a ja DHA:ta

Red Omega sisältää ainutlaatuisen yhdistelmän krillistä ja kalmarista (Calamarine®) peräisin olevaa omega-3-öljyä. Tuotteessa on runsaasti omega-3-öljyn vaikuttavia ainesosia EPA:ta ja DHA:ta. DHA on tärkein omega-3-rasvahappo useissa keskeisissä elimissä kuten silmissä, aivoissa ja hermokudoksessa.

• EPA* ja DHA edistävät sydämen normaalia toimintaa
• DHA** edistää aivotoiminnan ja näön pysymistä normaalina

Omega-3-rasvahapot ovat tehokkaampia fosfolipidimuodossa

Krilliöljyn meriperäiset omega-3-rasvahapot EPA ja DHA ovat fosfolipidimuodossa ja siten vesiliukoisuutensa ansiosta ainutlaatuisia. Tutkimusten mukaan elimistö käyttää fosfolipidimuodossa olevat omega-3-rasvahapot erityisen tehokkaasti hyväkseen. Krillit kalastetaan yhdeltä maailman puhtaimmalta merialueelta, Antarktista ympäröivältä Etelämereltä. Krilliöljy on puhtain meriperäinen omega-3:n lähde.

Norvital Red Omega sisältää myös D-vitamiinia

Iho tuottaa D-vitamiinia, kun olet auringossa. Talven pimeän ajan vuoksi monet eurooppalaiset eivät saa tarpeeksi D-vitamiinia ja siksi viranomaiset suosittelevat D-vitamiinilisää.

Ympäristöystävällinen, puhdas ja jäljitettävissä oleva omega-3

Etelämantereen krillinkalastus on tiukasti säännöstelty CCAMLR:n puitteissa (yleissopimus Etelämantereen meren elollisten luonnonvarojen säilyttämisestä). Alusten lukumäärää Etelämantereella valvotaan tiukasti, ja kokonaiskiintiö sallittuun krillin kalastukseen ei suinkaan ole tänä päivänä kokonaan hyödynnetty alueen toimijoiden puolesta. WWF (World Wide Fund for Nature) pyrkii varmistamaan, että CCAMLR hallinnoi krillinkalastusta, jotta se ei vaikuta muiden eläinlajien hyvinvointiin, jotka elävät samalla alueella.

Marine Omega-3-öljy saadaan krillistä Etelämanteretta ympäröiviltä puhtailta ja raikkailta vesiltä. Aker Biomarine, Norvitalin krilliöljyn toimittaja, on kehittänyt täysin uuden teknologian krillin kalastamiseen (ECO Harvesting pyyntimenetelmä). Krillin kalastus edellyttää erilaista pyyntimenetelmää kuin tavallinen kalastus, koska krilli on stressitilanteissa itsetuhoutuva. Siksi on tärkeää käsitellä krilli oikealla tavalla heti pyyntihetkellä, ja aloittaa krilliöljyn tuottaminen samantien.

 

Ainesosat
Kapselin sisältö 1 kapseli 2 kapselia
 Krilliöljy 195 mg   390 mg
 Calamarine® (kalmariöljy) 432 mg 864 mg
  Omega 3-rasvahappoja yht. 276 mg 552 mg
 – josta EPA:a   84 mg 168 mg
 – josta DHA:ta 166 mg 332 mg
 D-vitamiinia     5 µg 100%*   10 µg 200%*

 * Prosenttia saannin vertailuarvosta.

Ainesosat:
Calamarine® (kalmariöljy (mustekala), sisältää soijalesitiinia ja rosmariiniuutetta), kapseli (kalagelatiini, kosteudensäilyttäjä (glyseroli)), Superba® krilliöljy (Euphausia superba -äyriäisuute), kolekalsiferoli (D-vitamiini), hapettumisenestoaine (tokoferoliuute, askorbyylipalmitaatti).

Valmistettu GMP-laatustandardin (Good Manufacturing Practice) suositusten mukaisesti.

Suositeltu vuorokausiannos:
1–2 kapselia aterian yhteydessä. Suositeltua annosta ei saa ylittää.

Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota, lääkärin määräämiä lääkkeitä eikä terveitä elämäntapoja. Jos olet raskaana tai käytät lääkärin määräämiä lääkkeitä, keskustele ravintolisän käytöstä lääkärin kanssa.

Säilytetään kuivassa, viileässä ja valolta suojattuna sekä lasten ulottumattomissa.