Meny

Ota yhteyttä

Åpne meny
Bilde av MaxiResist
Norvital MaxiResist
05.05.2015
nina

Maxi Resist

Normaalisti toimiva immuunijärjestelmä on ihmisen tärkein puolustusjärjestelmä. Stressi, vääränlainen ruokavalio, ikääntyminen ja raskas fyysinen liikunta voivat heikentää immuunijärjestelmää. 

Image of product: MaxiResist

MaxiResist

19,90 €

30 kaps/1 kk käyttö

Vastustuskyky

Maxi Resist sisältää norjalaista betaglukaania™ ja ainutlaatuisen yhdistelmän immuunijärjestelmää tukevia vitamiineja.

Maxi Resist-valmisteen sisältämät ainesosat:

  • Norjalainen betaglukaani™ (NBG®)
  • D-vitamiini – edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa.
  • C-vitamiini – auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta ja edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa.
  • Seleeni – edistää solujen suojaamista hapettumisstressiltä.
Tuotetiedot

Miksi betaglukaanit ovat tärkeitä?

Norjalaisen betaglukaanin™ sisältämä aktiivinen ainesosa on norjalaisen lääkealan yrityksen Biotec Pharmacon ASA:n patentoima. Yhtiö perustettiin vuonna 1990 ja sen kotipaikka on Tromssa. Eräässä kalankasvatuslaitoksessa vuonna 1986 tapahtuneen onnettomuuden seurauksena kävi ilmi, että kalojen rehu, johon oli lisätty betaglukaania, vahvisti kalojen immuunipuolustusta ja suojasi kaloja erilaisten mikrobien aiheuttamilta tartunnoilta. Jonkin ajan kuluttua huomattiin, että betaglukaanista voisi olla hyötyä myös ihmisille.

Mistä tietää, että betaglukaanit tehoavat?

1980-luvulla alettiin eräässä kalankasvatuslaitoksessa kokeilla betaglukaanien lisäämistä kalojen rehuun. Kokeilun aikana kasvattamossa tapahtui onnettomuus, ja kala-altaisiin pääsi vaarallista lohibakteeria.  Kaikkien hämmästykseksi kalat eivät kuitenkaan kuolleet kaikissa altaissa. Kävi ilmi, että kaikki hengissä selvinneet kalat olivat saaneet kokeilurehua. Lopputulos varmistettiin vielä useilla kokeilla ja tutkimusten tulokset olivat yksiselitteisiä: kalan rehu, johon oli lisätty betaglukaania, vahvisti kalan immuunipuolustusta ja suojasi kalaa tartunnoilta. Betaglukaania käytetään nykyään maailmanlaajuisesti monien eri eläinlajien ruoassa torjumaan tartuntoja. Betaglukaanin tutkimus- ja kehitystyön ansiosta saatavilla on nykyään eläinten ravinnossa käytettyjä betaglukaaneja puhtaampi muoto. Sitä kutsutaan nimellä Norjalainen betaglukaani (NBG®).

Maxi Resist sisältää immuunijärjestelmää tukevia vitamiineja

Sana ‘vitamiini’ tulee latinan kielen sanasta ‘vita’, joka tarkoittaa elämää. Sana tarkoittaa aineita, jotka ovat elimistön kannalta elintärkeitä. Monet elimistön kemiallisista prosesseista tarvitsevat vitamiineja toimiakseen normaalisti. Koska elimistö ei itse pysty valmistamaan vitamiineja (poikkeuksen muodostaa D-vitamiini), niiden riittävä saanti terveellisestä ruoasta on erittäin tärkeää. Mikäli ruokavaliosi terveellisyydessä olisi toivomisen varaa – ja me kaikki varmasti joskus sorrumme syömään yksipuolisesti – ravintolisä voi olla hyödyllinen ja kätevä tapa varmistaa vitamiinien ja kivennäisaineiden riittävä saanti päivittäin.

Maxi Resist sisältää Norjalaisen betaglukaanin™ lisäksi C- ja D-vitamiinia ja seleeniä:

D-vitamiini edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa. Elimistö tarvitsee D-vitamiinia myös voidakseen reagoida vieraiden mikro-organismien aiheuttamaan vaaraan ja tehdäkseen ne vaarattomiksi. Keho valmistaa D-vitamiinia auringonvalonvalon vaikutuksesta. Me täällä Pohjolassa saamme suuren osan vuodesta liian vähän auringonvaloa ja monilla meistä on elimistössämme liian vähän D-vitamiinia. Viranomaiset suosittelevatkin vitamiinilisän nauttimista niille, jotka eivät ole riittävästi ulkona auringossa.
C-vitamiini edistää solujen suojaamista hapettumisstressiltä. Immuunisolut käyttävät C-vitamiinia antioksidanttina ja C-vitamiinin tarve kasvaa, kun immuunijärjestelmä joutuu koville.
Seleeni edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa. Seleeniä on proteiineissa, joita immuunisolut tarvitsevat toimiakseen normaalisti.
 
Maxi Resist pitää sinut terveenä!

Ainesosat
Sisältö  1 kapseli   % vertailuarvosta

 NBG®

josta beta-1,3/1,6-glukaani

340 mg

255mg

 
 C-vitamiini  100 mg  125 %
 D-vitamiini   10 µg  200 %
 Seleeni   55 µg  100 %

 

Suositeltu vuorokausiannos:

1 kapseli ruokailun yhteydessä. Suositeltua annosta ei saa ylittää. Ei alle 3-vuotiaille lapsille. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota, lääkärin määräämiä lääkkeitä eikä terveitä elämäntapoja. Jos olet raskaana tai käytät lääkärin määräämiä lääkkeitä, keskustele ravintolisän käytöstä lääkärin kanssa.
Säilytetään kuivassa sekä poissa lasten ulottuvilta.

Ainesosat: 

Beta-1,3/1,6-glukaani leivinhiivasta (Saccharomyces cerevisiae), L-askorbiinihappo (C-vitamiini), kasvipohjainen kapseli (hydroksipropyylimetyyliselluloosa), riisijauhe, pintakäsittelyaine (rasvahappojen magnesiumsuolat, piidioksidi), kolekalsiferoli, natriumseleniitti.

MaxiResist on tuotettu Good manufacturing Practice (GMP) suositusten mukaisesti.