Meny

Ota yhteyttä

Åpne meny
Bilde av K2
Norvital K2
05.05.2015
nina

Norvital K2

K2-vitamiini on tärkeä kalsiumin kuljettamisessa verisuonista luustoon ja siten edistää luuston pysymistä normaalina.

Image of product: K2

K2

29,95 €

60 kaps/2 kk käyttö

Lihakset ja nivelet

Miksi käyttää K2-vitamiinia?

Pohjoismaisesta ruokavaliosta emme juurikaan saa K2-vitamiinia. Norvital K2:n sisältämillä ainesosilla on runsaasti tutkittuja terveysvaikutuksia:

  • K-vitamiini on tärkeä kalsiumin kuljettamisessa verisuonista luustoon ja siten edistää luiden pysymistä normaaleina.
  • D-vitamiini edistää kalsiumin ja fosforin normaalia imeytymistä ja veren normaalia kalsiumtasoa. D-vitamiini edistää lisäksi luiden pysymistä normaaleina, sekä normaalin lihastoiminnan ylläpitämistä.

Huom! Saat parhaimmat terveyshyödyt, kun otat kapselit päivittäin – ympäri vuoden!

Tuotetiedot

Kolmenkymmenen ikävuoden jälkeen luukudos hajoaa nopeammin

Vahva luusto on meille erityisen tärkeä, sillä se suojaa meitä ja pitää meidät pystyssä! Luusto koostuu pääasiassa kalsiumista ja proteiini nimeltä osteokalsiini sitoo kalsiumin tehokkaasti. Tämä proteiini aktivoituu soluissa, jotka muodostavat luukudosta ja aktivoituminen tapahtuu K2-vitamiinin avulla. K2-vitamiini on erityisen tärkeä kalsiumin kuljetuksessa verisuonista luustoon ja edistää siten luiden pysymistä normaaleina.

Luuston rakenne uusiutuu koko elämän ajan, jolloin luukudosta hajoaa ja sitä uusiutuu. Aikuisen ihmisen luusto käyttää noin seitsemän vuotta uusiutumiseen (lapsilla ja nuorilla siihen menee noin vuosi). Kolmenkymmenen ikävuoden jälkeen luukudos hajoaa nopeammin kuin sitä rakentuu. Mineraalit, sekä D- ja K₂-vitamiinit ovat siksi tärkeitä sekä vanhoille, että nuorille, sillä ne edistävät luiden pysymistä normaalina.

K2-vitamiinilla on monia tutkittuja terveyshyötyjä.

K2-vitamiini on tärkeä kalsiumin kuljettamisessa verisuonista luustoon ja siten edistää luiden pysymistä normaaleina. Suomalaisesta ruokavaliosta emme juurikaan saa K₂-vitamiinia.

Kalsium on tarpeellinen luuston ja hampaiden pysymiselle normaalina. Elimistö ei pysty tuottamaan sitä itse, joten se on yksi mineraaleista, jota on saatava päivittäisestä ravinnosta. Jotta kalsium pystyy imeytymään elimistöömme, tarvitsemme myös D-vitamiinia.

D-vitamiini edistää kalsiumin ja fosforin normaalia imeytymistä ja veren normaalia kalsiumtasoa. D-vitamiini edistää lisäksi luiden pysymistä normaaleina, sekä normaalin lihastoiminan ylläpitämistä.

K2-vitamiinia esiintyy vähän suomalaisessa ruokavaliossa.

Tutkimukset osoittavat, että K2-vitamiinin avulla on saatu hyviä tuloksia luiden ja sydämen terveydelle. Pohjoismaissa emme kuitenkaan usein saa tarpeeksi K2-vitamiinia, jotta hyötyisimme sen vaikutuksista. Japanissa K2-vitamiinia on saatu ravinnosta jo kauan ja sitä onkin paljon eräässä heidän kansallisruuassa, natossa. Natto kuuluu japanilaiseen keittiöön yhtä vahvasti kuin peruna suomalaiseen ja se on eräänlainen papuruoka. Japanissa naisilla on hämmästyttävän vähän ikääntymisen mukanaan tuomia luustoon liittyviä ongelmia, ehkäpä juuri K2-vitamiinin ansiosta.

Asiakaskokemuksia

Bilde av Kirsten Ask

Uskon ravintolisiin!

Olen ollut Norvitalin asiakkaana jo kauan ja kun sain Norvitalin K2 -tarjouksen, halusin ilman muuta kokeilla tuotetta. Olin jo sitä ennen tietoinen K2-vitamiinin positiivisista vaikutuksista ja olen käyttänyt natto-pohjaisia ruokia jo vuodesta 2002 lähtien.

Olin vuonna 1997 mukana Norjan Valtionsairaalan endokrinologisen osaston tutkimuksessa. Kuuluin tutkimuksen normaaliryhmään ja terveyteni oli normaali ensimmäisten tutkimusten jälkeen. Vuonna 2002 olin kontrollitarkastuksessa ja sillä kertaa kuvat näyttivätkin ihan erilaiselta. Kuvista näkyi, että luuni eivät olleet yhtä vahvat kuin ne joskus olivat olleet.

Samana syksynä osallistuin aamiaisseminaariin ja sain mahdollisuuden kysyä luennoivalta lääkäriltä omasta asiastani. Hän neuvoi minua yksinkertaisesti käyttämään nattoa/K2-vitamiinia – ja vannotti etten koskaan lopettaisi. Tätä neuvoa noudatan nyt tilaamalla Norvitalin K2:ta. Uskon täysin nattoon ja K2-vitamiiniin sekä niiden positiivisiin vaikutuksiin luustoni terveydelle.

Tilaan yhteensä kuutta eri tuotetta Norvitalilta eli ei ole epäilystäkään ettenkö uskoisi luonnollisiin ravintolisiin! 

 

Kirsten Ask, Drammen – Norja

Ainesosat
Sisältö    1 kapseli  % vertailuarvosta
K2-vitamiini 45 µg    60 % 
D-vitamiini   5 μg   100 %

 

Suositeltava vuorokausiannos: 

1 kapseli ruokailun yhteydessä. Suositeltua annosta ei saa ylittää. Ei suositella alle 3-vuotiaille lapsille. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota, lääkärin määräämiä lääkkeitä eikä terveitä elämäntapoja. Jos olet raskaana tai käytät lääkärin määräämiä lääkkeitä, keskustele ravintolisän käytöstä lääkärin kanssa. Verenohennuslääkkeitä käyttävien henkilöiden on keskusteltava lääkärin kanssa ennen K2-vitamiinin käytön aloittamista.

Säilytetään kuivassa ja pimeässä sekä poissa lasten ulottuvilta.

Ainesosat:
 

Safloriöljy, kapselin kuori (gelatiini naudasta, kosteudensäilyttäjä (glyseroli), väri (rautaoksidi), menakinoni (K2-vitamiini, sisältää soijaöljyä), kolekalsiferoli (D-vitamiini).

Tuote on valmistettu GMP-standardin mukaisesti (Good Manufacturing Practice).