Meny

Ota yhteyttä

Åpne meny
Bilde av CFK Forte
CFK Forte
05.05.2015
nina

CFK Forte

CFK Forten sisältämät ainesosat edistävät kalorien kulutusta ja voivat auttaa sinua saavuttamaan ihannepainosi hieman helpommin ja nopeammin. CFK Forte soveltuu myös pidempiaikaiseen käyttöön pienentämään uuden painonnousun riskiä.

Image of product: CFK Forte

CFK Forte

24,95 €

30 kaps/1 kk annos

Painonhallinta

CFK Forte sisältää:

  • kapsaisiinia – chiliuutetta, joka kiihdyttää kalorien kulutusta ja näin edistää painonpudotusta

  • kromia – hivenainetta, joka edistää normaalin verensokerin ylläpitämistä

  • B-vitamiineja, jotka edistävät normaalia energia-aineenvaihduntaa

Laihtuaksesi sinun on kulutettava enemmän kuin syöt. Säännöllisen liikunnan tueksi kannattaa syödä kohtuullisia määriä terveellistä ja ravitsevaa ruokaa.

CFK Forte

CFK Forte sisältää ainesosia, jotka edistävät aineenvaihduntaa.

CFK Forten kehitystyön aikana ravitsemusasiantuntijamme pyrkivät löytämään luonnollisista läheistä peräisin olevia ainesosia, jotka tehtyjen tutkimusten mukaan auttaisivat kiihdyttämään aineenvaihduntaa.

Tuotteen koostumuksen tulisi lisäksi olla sellainen, että sitä olisi mahdollista nauttia pidemmän aikaa, sillä pitkäaikainen käyttö takaa parhaat ja kestävimmät tulokset. Kun aineenvaihdunta pysyy aktiivisena, elimistö ei pääse siirtymään säästöliekille. CFK Forte soveltuu lisäksi hyvin käytettäväksi oman ihannepainon saavuttamisen jälkeenkin, sillä sen käyttö pienentää uuden painonnousun riskiä.

CFK Forten sisältämät dokumentoidusti vaikuttavat ainesosat:

Capsimax
Punaisesta chilistä valmistettu uute. Punainen chili lisää kehon lämmöntuotantoa ja rasvanpolttoa. USA:ssa tehty tutkimus vahvistaa, että 100 mg Capsimaxia edistää rasvanpolttoa urheilusuorituksen aikana.
Fukoksantiini
Ruskolevä sisältää fukoksantiinia, joka on karotenoidi. Fukoksantiini saa valkoisen rasvan käyttäytymään ruskean rasvan tavoin – tuottamaan lämpöä käyttämällä polttoaineena rasvaa.
Kromi
Edistää veren glukoositasojen pysymistä normaalina ja voi siten auttaa hillitsemään makeannälkää aterioiden välillä.

*Lähde: Lipids in Health and Disease 2010, 9:72doi:10.1186/1476-511X-9-72

Ainesosat

 

Ainesosat  1 kapseli  % vertailuarvosta
Kapsaisiini/chiliuute 100 mg  
Fukoksantiini   2,5 mg  
Kromi 125 µg 313%
Tiamiini (B1)   0,55 mg 50%
Riboflaviini (B2)   0,7 mg 50 %
Niasiini (B3)   8 mg NE 50 %
Pantoteenihappo (B5)    3 mg 50 %
B6-vitamiini   0,7 mg 50 %
Folaatti (B9) 100 µg  50 %
B12-vitamiini   1,3 µg 50 %

 

Suositeltava vuorokausiannos:

1-2 kapselia ruokailun yhteydessä. Suositeltua annosta ei saa ylittää. Suositellaan pitkäaikaiseen käyttöön. Säilytetään kuivassa ja pienten lasten ulottumattomissa. Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalionkorvikkeena eikä niillä tule korvata lääkkeitä. Jos olet raskaana tai käytät lääkärin määräämiä lääkkeitä, keskustele ravintolisän käytöstä lääkärin kanssa.

Ainesosat:

Guavauute (Psidium guajava) ja sitruunankuori, chiliuute (Capsicum annum), kasvipohjainen kapseli (hydroksipropyylimetyyliselluloosa), wakame (Undaria pinnatifida -uute), täyteaine (kalsiumfosfaatti, mikrokiteinen selluloosa), paakkuuntumisenestoaine (piidioksidi, rasvahappojen magnesiumsuolat), syanokobalamiini, kromi-(III)-kloridi.

Tuotettu GMP-standardin mukaisesti (Good Manufacturing Practice).