Meny

Ota yhteyttä

Åpne meny
Blueberry fra Norvital
Norvital Blueberry
05.05.2015
tomas

Blueberry

Norvital Blueberry sisältää runsaasti antosyaaneja, jotka antavat mustikalle sen sinisen värin ja pitävät sen tuoreena, sekä C-vitamiinia. Antosyaanit ovat antioksidantteja ja niillä on monia hyviä terveysvaikutuksia.

Image of product: Blueberry

Blueberry

29,95 €

60 kaps/2kk annos

Antioksidantit

Blueberry sisältää C-vitamiinia, joka

  • edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa
  • edistää solujen suojaamista hapetusstressiltä
  • auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta
Tuotetiedot

Antioksidantit

Antioksidantit ovat osa elimistön luonnollista suojaa oksidatiivista stressiä vastaan. Oksidatiivinen stressi syntyy kun elimistön oksidantit ja antioksidantit ovat epätasapainossa, ja elimistön luonnollinen antioksidanttisuoja ei riitä. Antioksidantit ovat elimistön suoja hapettumista vastaan ja ne suojaavat rasvoja, proteiineja, soluja ja DNA:ta koko elimistössä.

Oksidatiivinen stressi

Oksidatiivinen stressi voi olla yhteydessä erilaisten vaivojen syntyyn. Elimistö tuottaa joitakin antioksidantteja itse, loput on saatava ruokavaliosta. Tarvitsemme happea elääksemme, mutta kun elimistö käyttää sitä, syntyy samalla haitallisia happiyhdisteitä. Vaikutus on verrattavissa siihen, kun omenan leikkauspinta tummuu sen jouduttua kontaktiin hapen kanssa. Vapaat radikaalit ovat myrkkyjä, jotia elimistö tuottaa polttaessaan happea. Tämä on luonnollinen prosessi elimistössä, mutta se tehostuu eri tekijöistä. Rasittava liikunta, tupakointi, lihavuus, aliravitsemus ja auringonvalo ovat esimerkkejä asioista, jotka lisäävät vapaiden radikaalien määrää.

 

 

Sisältö
Sisältö:   1 kapseli  2 kapselia
 
 Mustikkauute
 160 mg  320 mg
 – josta antosyaaneja   40 mg 80 mg
 C-vitamiini    80 mg (100*) 160 mg (200*)

* Prosenttia vertailuarvosta

Suositeltu vuorokausiannos: 1 – 2 kapselia aterian yhteydessä. Suositeltua annosta ei saa ylittää. Säilytetään kuivassa sekä lasten ulottumattomissa. Ravintolisiä ei pidä käyttää monipuolisen ruokavalion korvikkeena, eikä niillä tule korvata lääkkeitä. Jos olet raskaana tai käytät reseptilääkkeitä, keskustele lääkärisi kanssa ravintolisien käytöstä.

Ainesosat: Mustikkauute, L-askorbiinihappo (C-vitamiini), riisijauhe, gelatiinikapseli, pintakäsittelyaine (rasvahappojen magnesiumsuolat, piidioksidi).

Tuotettu GMP-suositusten (Good Manufacturing Practice) mukaisesti.