Meny

Ota yhteyttä

Åpne meny
17.06.2015
audun

Provexin™A100HF

Provexin™A100HF on uusi lääketieteellinen valmiste*, joka tutkitusti tehoaa androgeeniseen alopeciaan. Androgeeninen alopecia eli perinnöllinen miestyyppinen kaljuuntuminen on yksi tavallisimpia syitä sekä miesten että naisten ennenaikaiseen hiustenlähtöön. Lue lisää.

Provexin™A100HF vaikuttaa tutkitusti:

  • puolella koehenkilöistä hiusten kasvu lisääntyi 50 % neljän kokeilukuukauden aikana.
  • lääkärit pystyivät näkemään muutoksia hiustenkasvussa jo neljän viikon kuluttua hoidon aloittamisesta.
  • yhdellekään koehenkilölle ei tullut valmisteen käytöstä mitään sivuvaikutuksia.

Provexin™ A100HF on helposti levittyvä geeli, jota on tarkoitus käyttää ongelma-alueilla kahdesti päivässä. Geeli imeytyy hyvin päänahkaan, ja sitä voi huoleti käyttää tavanomaisten hiusten muotoilutuotteiden kanssa.

Provexin™A100HF on kehitetty Ruotsissa, ja sen toimivuutta on testattu Göteborgin Sahlgrenskan yliopistollisessa sairaalassa. 

* Provexin™A100HF on luokiteltu  EU:ssa lääkinnälliseksi laitteeksi luokkaan 1.

 

Tuotetiedot

Provexin A100HF geeli on uusi lääkinnällinen tuote, joka voi auttaa ennenaikaiseen hiustenlähtöön   ongelmaan, jonka kanssa monet miehet ja naiset kamppailevat.

Miksi hiuksemme harvenevat?

Androgeeninen alopecia on yleisin syy ennenaikaiseen hiustenlähtöön. Ennen aikojaan kaljuuntuvista miehistä peräti 95 % kärsii tästä perinnöllisestä hiustenkasvun häiriöstä.

Yleinen käsitys siitä, että vähähiuksisilla tai kaljuilla miehillä on kehossaan luonnostaan enemmän testosteronia, on erheellinen. Sen sijaan androgeenisesta alopeciasta kärsivillä miehillä testosteroni aktivoi karvatupissa hiustenlähtöä kiihdyttävää entsyymiä. Tällainen hiustenlähtö on siis hormonaalista, joten pojilla se alkaa murrosiän jälkeen ja naisilla vasta vaihdevuosien jälkeen.

Miten Provexin™A100HF auttaa hiusten uudelleenkasvuun?

Ruotsalaistutkijoiden kehittämän Provexin™A100HF -geelin ainesosat sisältävät 1,5-pentandiolia, patentoitua A100-siitepölyuutetta, E-vitamiinia sekä biotiinia ja sinkkiä.

Miten androgeeninen alopecia todetaan?

Androgeenisella alopecialla on muutamia selkeitä tunnusmerkkejä, joiden perusteella lääkäri voi tehdä diagnoosin kyseisestä sairaudesta. Miehet kaljuuntuvat päälaelta ja ohimoilta, siinä missä naisten hiukset harvenevat tasaisemmin kaikkialta. Androgeeninen alopecia on perinnöllinen hiustenkasvun häiriö, eli taipumus ennenaikaiseen kaljuuntumiseen periytyy vanhemmilta. Hiustenlähtöä kiihdyttävän entsyymin aktivoitumista ei voi todeta testeillä.

Miten Provexin™A100HF auttaa hiustenlähtöön?

Jos karvatupissa ei ole enää aikoihin kasvanut hiuksia, tyhjät tupet tuhoutuvat lopulta kokonaan. Provexin™A100HF tehoaakin parhaiten sellaisiin kohtiin, joissa hiustenlähtö on kestänyt alle viisi vuotta. Lisäksi säännöllinen valmisteen käyttö saattaa hidastaa hiustenlähtöä. Provexin™A100HF ei kuitenkaan poista androgeenista alopeciaa sinällään, joten valmisteen vaikutus lakkaa sen käytön lopettamisen myötä.

Provexin™A100HF on lääketieteellinen valmiste, joka:

• kliinisesti todistetusti edistää hiustenkasvua
• poistaa ja liuottaa karvatuppea tukkivaa likaa (talia, keratiinia, ihojäänteitä)
• edistää ravinteiden kulkeutumista karvatuppeen
• luo paremmat edellytykset hiustenkasvulle
• vaikuttaa juuri siellä, mihin hiusten toivotaan kasvavan
• ei todistetusti aiheuta sivuvaikutuksia
• on helppokäyttöinen

* Provexin™A100HF on luokiteltu  EU:ssa lääkinnälliseksi laitteeksi luokkaan 1.

Ainesosat

Ainesosat:

Aqua, 1,5-Pentanediol, Pollen Extract, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Polysorbate 20, Squalane, Tocopherol, Xanthan Gum, Chondrus Crispus Powder, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Disodium EDTA, Zinc Chloride, Zinc Oxide, Biotin, Sodium Hydroxide, Parfum.