Meny

Ota yhteyttä

Åpne meny
11.02.2016
tomas

Asiakasrekisteri

Henkilötietolain 10 §:n mukainen rekisteriseloste  Markkinointirekisteri

Rekisterinpitäjä
Norvital AS
PL 5630
00002 Helsinki

Rekisterin nimi
Norvital AS Suomi asiakasrekisteri

Rekisteriasiat
Puhelin 0800 550 100
Sähköposti asiakaspalvelu@norvital.com

Rekisterin pitämisen peruste ja tietojen saanti
Henkilö on tilannut Norvitalin tuotteita.

Rekisterin käyttötarkoitus
Henkilötietoja käytetään asiakkuuteen ja asialliseen yhteyteen perustuvan suhteen hoitamiseen, esimerkiksi tietojen kerääminen asiakkaiden osto-, käyttö ja asiointikäyttäytymisestä ja edellä mainittujen tietojen käyttö esimerkiksi etujen, tarjousten ja asiakkuuden tietosisällön kehittämiseen ja kohdentamiseen sekä liiketoiminnan kehittämiseen. Henkilötietoja käsitellään henkilötietolain mukaisesti.

Säännönmukaiset tietolähteet
Asiakkaita koskevat tiedot saadaan asiakkaan suostumuksella häneltä itseltään ja asiakkuuteen, asialliseen yhteyteen ja niihin liittyvään eri kanavissa tapahtuvaan käyttöön ja asiointiin liittyvistä tapahtumista. Asiakkaiden henkilötietoja voidaan kerätä, tallettaa ja päivittää säännönmukaisesti myös muiden konserniin kuuluvien yhteisöjen henkilörekistereistä. Henkilötietoja voidaan kerätä, tallettaa ja päivittää myös osoite-, päivitys- tai muuta vastaavaa palvelua tarjoavan rekisterinpitäjän rekistereistä.

Rekisterin sisältämät tiedot
Etu- ja sukunimi
Osoite
Puhelinnumero
Sähköpostiosoite
Syntymävuosi
Sukupuoli
Asiakashistoria

Tietojen luovutus
Nimi- ja osoitetietoja voidaan käyttää ja luovuttaa rajoitetusti voimassaolevan lainsäädännön sallimissa ja velvoittamissa rajoissa muun muassa Norvitalin emoyhtiön Sana Pharma AS:n ja sen tytäryhtiöiden sekä yhteistyökumppaneiden markkinointiin. Yhteistyökumppaneilla ei ole oikeutta luovuttaa saamiaan tietoja edelleen. Yhteystietojen käytön voi kieltää ilmoittamalla siitä asiakaspalveluumme osoite PL 5630, 00002 Helsinki tai puhelimitse 0800 550 100. Tietoja ei luovuteta EU:n tai ETA:n ulkopuolelle.

Rekisterin suojaus
Rekisteri sijaitsee suojatulla palvelimella. Tietoaineisto, sen käsittely ja rekisterin tarkoituksen mukaiset luovutukset on suojattu käyttäjätunnuksin, salasanoin, palomuurein ja muin teknisin ja hallinnollisin tietoturvatoimin. 

Käytämme internet-sivuillamme ns. cookie-toimintoa eli evästeitä. Eväste on pieni, käyttäjän tietokoneelle lähettävä ja siellä säilytettävä tekstitiedosto, joka mahdollistaa internet-sivujen ylläpitäjän tunnistamaan usein sivustolla vierailevat kävijät, helpottamaan kävijöiden kirjautumista sivuille sekä mahdollistamaan yhdistelmätiedon laatimisen kävijöistä. Tämän palautteen avulla pystymme jatkuvasti parantamaan sivujemme sisältöä. Evästeet eivät vahingoita käyttäjien tietokoneita tai tiedostoja. Käytämme niitä siten, että voimme tarjota asiakkaillemme kunkin yksilöityjen tarpeiden mukaisia tietoja ja palveluita.

Rekisteröidyn kielto- ja tarkastusoikeus
Rekisteröidyllä on oikeus kieltää itseään koskevien tietojen käsittely. Kielto tulee tehdä kirjallisesti. Rekisteröidyllä on myös oikeus tarkastaa rekisteriin tallennetut itseään koskevat tiedot ja pyytää virheellisten tietojen korjaamista. Tarkastus- ja oikaisupyyntö tulee tehdä kirjallisesti.